Beindult a Zemplén 3000 teljesítménytúra

Sokak örömére április elsején elindult a Zemplén 3000 nevű kihívásunk amely október 31-ig teljesíthető. Három elszánt sporttársunk tekintve hogy március 31-én gyönyörű idő volt megpróbálta és sikeresen teljesítette is a 3000 méter szint leküzdését a Zemplénben.

Kiss József és Pintér Attila nyíregyházi bringások, Gyüre Tamás pedig a KKB SE csapattagja nem mellesleg a napokban töltötte be a 60. életévét.

Tamás jó pár éve bringázik, 4 éve a csapat tagja és rendszeresen teker a Zemplénben de a megyében is megtett már igen hosszú távokat. Időnként futni is szokott, a Tisza gátjain vagy a Rétközi tó körül. A teljesítménye a bizonyíték arra hogy a mozgás, köztük a kerékpározás nem korfüggő. Nincs lehetetlen csak a megfelelő elszántság és kondíció szükséges ahhoz hogy hihetetlennek tűnő teljesítmény hajtsunk végre akár 60 évesen is. Nagyon büszkék vagyunk arra hogy csapatunk tagja és kívánunk neki még sok-sok ezer balesetmentes kilométert, valamint reméljük hogy sok évtizeden keresztül fog még hódolni ennek a szenvedélyének.

Gratulálunk Tamásnak, Józsinak és Attilának is !

Tamás strava linkje: https://www.strava.com/activities/2255948473

A Zemplén 3000 teljesítménytúránkról itt olvashatsz többet és akár jelentkezhetsz is, ha szereted a kihívásokat. 
www.zemplen3000.hu

Hozzászólások